ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Η Ετήσια Εγγραφή κάθε αθλητή είναι Υποχρεωτική Προϋπόθεση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ακαδημίας.
 2. Η εξέταση από ειδικό Ιατρό (συνίσταται Καρδιολόγος) είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ακαδημίας.
 3. Σε κάθε ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ο αθλητής προμηθεύεται τον ιματισμό της ομάδος που περιλαμβάνει: α. ΣΤΟΛΗ αγώνα-προπόνησης | β. ΦΟΡΜΑ αγώνα-προπόνησης | γ. ΣΑΚΟ αγώνα-προπόνησης | δ. ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ μπουφάν αγώνα-προπόνησης | ε. ΚΑΛΤΣΕΣ αγώνα-προπόνησης  | στ. ΜΠΟΥΦΑΝ Χειμερινό, τυπωμένα με τα λογότυπα της ομάδας.
 4. Η ετήσια συνδρομή ορίζεται στο ποσό των 150€ το οποίο καταβάλλεται σε τρείς δόσεις: (α. ΕΓΓΡΑΦΗ  -  β.  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  -  γ.  ΠΑΣΧΑ).
 5. Για δύο αδέρφια ισχύει έκπτωση 18% και η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 125€ για τον κάθε ένα.
 6. Για τρία αδέρφια ισχύει έκπτωση 30% και η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 100€ για τον κάθε ένα.
 7. Η Αγωνιστική περίοδος αναφέρεται στην χρονική περίοδο από  αρχές Σεπτέμβριου εώς και 1 Ιουλίου περίπου.
 8. Προπονήσεις γίνονται και κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα πλην των εορταστικών ημερομηνιών.
 9. Το πρόγραμμα και τα τμήματα προπονήσεων βρίσκονται μόνιμα αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ομάδος στο www.panargiakos-academy.gr
 10. Βασικός χώρος των προπονήσεων είναι το βοηθητικό γήπεδο Άργους Ορεστικού όμως ενδέχεται λόγω καιρού ή άλλης αιτίας να χρησιμοποιούνται και οι βοηθητικοί χώροι του κεντρικού γηπέδου (γήπεδο 5χ5 ή περιμετρικά του κεντρικου σταδίου, συνθετικό 7χ7, γήπεδο Δισπηλιού κ.τ.λ).
 11. Οι προπονήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιούνται και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή, κρύο, αέρας κ.τ.λ) και θα αναβάλλονται ΜΟΝΟ σε έκτακτες δυσμενείς καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση, πάγος, ισχυρή βροχόπτωση κ.τ.λ).
 12. Υπεύθυνοι για την μεταφορά των παιδιών σε υποχρεώσεις της ομάδος εντός του νομού είναι οι γονείς των αθλητών.
 13. Σε περίπτωση αλλαγής ώρας κάποιας προπόνησης ή διενέργειας κάποιου φιλικού αγώνα οι γονείς των αθλητών θα ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα SMS στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει ή με δημόσια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας.
 14. Οι γονείς των αθλητών οφείλουν να ενημερώνουν τους προπονητές για ενδεχόμενες απουσίες ή για τυχόν προβλήματα υγείας των παιδιών.
 15. Υποχρεωτικά σε κάθε προπόνηση ο κάθε αθλητής πρέπει να έχει μαζί του στον σάκο προπόνησης (νερό, πετσέτα, κάλτσες, χαρτομάντηλα κ.τ.λ).
 16. Συνίσταται λόγω συχνής απώλειας και μπερδέματος των ρούχων οι γονείς να γράψουν στο εσωτερικό των ρούχων (ετικέτα) και στους σάκους με ευδιάκριτο τρόπο το όνομα του κατόχου.
 17. Οποιαδήποτε συζήτηση με τους προπονητές είναι καλό να γίνονται πριν ή μετά την διάρκεια των προπονήσεων ή των αγώνων και όχι κατά την διάρκεια αυτών.
 18. Για όσους γονείς επιλέγουν να παρευρίσκονται κατά την διάρκεια των προπονήσεων συνίσταται η παρουσία να είναι διακριτική και μη συμμετοχική.
 19. Είναι καλό να αποφεύγεται γενικά και από όλους κατά την διάρκεια των αγώνων η έντονα επιθετική συμπεριφορά λεκτική ή με κινήσεις του σώματος˙ συνήθως προκαλεί στα παιδιά φόβο, άγχος, σύγχυση ή ανάλογη επιθετικότητα.

Χαρούμενη  Αγωνιστική  Περίοδο!
..PLAY FAST
STAY TOGETHER..!!