30 Απρ 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ 2 (Ε.Π.Ο)

Σ' αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για τους ερασιτέχνες και νεαρούς ποδοσφαιριστές περίοδο πλήρους αποχής από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, που έχουν ανασταλεί σε εφαρμογή των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα «Μπάλα στο Σπίτι».

Στο τρίτο βίντεο του προγράμματος "Μπάλα στο Σπίτι" και στο πνεύμα του #Μένουμε Ενεργοί, προτείνονται ασκήσεις με χρήση της μπάλας, προοδευτικής δυσκολίας. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμό και με τις ασκήσεις χωρίς μπάλα που υποδεικνύονται στα δύο βίντεο που ήδη έχουμε αναρτήσει, προκειμένου να ακολουθήσετε πιo πλήρες προπονητικό πρόγραμμα.

Παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον χώρο προπόνησης και φυσικά πάντα με τη συνεργασία των γονέων. Τα προγράμματα που προτείνονται δεν απαιτούν ιδιαίτερη υποδομή και εξοπλισμό. Απλά να έχετε διάθεση, υπομονή και προσοχή: μακριά από τις ....ζημιές.

Το πρόγραμμα "Μπάλα στο σπίτι" υλοποιείται με πρωτοβουλία της Τεχνικής Επιτροπής και τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εθνικών Ομάδων και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.