20 Μαΐ 2022

Hello Football Friend


Η Ακαδημία Παναργειακός σας ενημερώνει ότι ο Σάββατο 21-05-2022 και ώρα 9:45 οι ομάδες Κ-10 & Κ-8 θα παραστούν στην εκδήλωση Hello Football Friend στον χώρο του Λιμναίου οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς. Αναλυτικά:


ΕΠΟ: Hello Football Friend στην Καστοριά το Σάββατο 21-05-2022 και ώρα 9:45.  Η εκδήλωση Ποδοσφαίρου για όλους, από την ΕΠΣ Καστοριάς στον χώρο του Λιμναίου οικισμού.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Hello Football Friend» περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια αναπτυξιακών ηλικιών έως 10 ετών από όλο το νομό Καστοριάς και καλούνται να απολαύσουν την χαρά του παιχνιδιού, στο πλαίσιο του προγράμματος Grassroots της Ομοσπονδίας «Hello Football Friend», που εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Λιμναίου οικισμού. 

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η προσέλκυση αγοριών και κοριτσιών στο ποδόσφαιρο από όλο τον νομό καθώς επίσης και ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .Επίσης, η δημιουργία σε τοπικό επίπεδο ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων, καθώς και την προβολή του Λιμναίου οικισμού και γενικά της Καστοριάς αφού φωτογραφικό υλικό και βίντεο θα σταλεί σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου FIFA UEFA και ΕΠΟ για τον λόγο αυτό έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος χώρος.

  Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το σχολικό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους προπονητές της Ένωσης Θωμά Βελλίδη και Σταύρο Ευαγγελίδη. Την πολύτιμη συμβολή τους θα προσφέρουν και εκπαιδευτές της ομοσπονδίας.