10 Νοε 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Η Ακαδημία Παναργειακός ευχαριστεί θερμά τον δήμο Άργους Ορεστικού για την υποστήριξη σε ότι αφορά την αναβάθμιση των χώρων προπόνησης αλλά και των γραφείων της Ακαδημίας
καθώς επίσης και τον πολιτιστικό σύλλογο ΣΜΙΞΗ για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε και ήταν απαραίτητη για την επαναλειτουργία του βοηθητικού γηπέδου.


Έγιναν κάποιες καίριες παρεμβάσεις σε ότι αφορά το βάψιμο και την καθαριότητα των γραφείων, έγινε μέτρηση και χάραξη των γραμμών του βοηθητικού από τον τοπογράφο Στάιο Βασίλειο (αφιλοκερδώς) καθώς επίσης και βάψιμο των γραμμών και των πάγκων από μέλη του συλλογου ΣΜΙΞΗ όπως και τοποθέτηση δικτύων στις δύο κεντρικές εστίες (σημ. το βοηθητικό γήπεδο από φέτος φιλοξενεί επίσημους αγώνες για το προ-παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Καστοριάς).


Επιπλέον έγινε σημαντική παρέμβαση σε ότι αφορά τον περιβάλλοντα χώρο όπου καθαρίστηκε από χώματα και αγκάθια που δυσκόλευαν την εύρυθμη λειτουργία των προπονήσεων από ιδιώτη χειριστή (αφιλοκερδώς).

Οι παρεμβάσεις δεν σταματούν εδώ καθώς είναι σημαντικό να διορθωθούν και άλλα πράγματα όπως η πεσμένη επί χρόνια περίφραξη, η κατασκευή μιας λεκάνης για την βρύση και η εν γένει συντήρηση ενός χώρου που δίνει την ευκαιρία για άθληση στα δεκάδες παιδιά της Ακαδημίας αλλά και καθημερινά  σε πολλούς συμπολίτες μας. 


Επισημένεται επίσης ότι η ΠΡΟΣΟΧΗ όλων είναι απαραίτητη για την διατήρηση του βοηθητικού γηπέδου αλλά και του περιβάλλοντα χώρου ΚΑΘΑΡΟΥ καθώς παρατηρούνται φαινόμενα πεταμένων σκουπιδιών τριγύρω (καφέδες, νερά, χαρτομάντηλα κτλ).